Zone.college haalt je beste binnenste buiten

Met een mbo-opleiding van Zone.college haal je je beste binnenste buiten. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt in je vak en dat je je persoonlijk ontwikkelt. Hoe? Door altijd te werken vanuit praktijksituaties, binnen maar het liefst buiten de school. En door goed te kijken wat bij je past, waar jouw mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Goede vakmensen
We bieden aantrekkelijk en modern onderwijs met veel praktijk en theorie. Dat doen we het liefst bij of met behulp van bedrijven. In Nederland, maar ook in het buitenland. Je maakt zo goed kennis met je toekomstige vak en de nieuwste ontwikkelingen. Vanuit een veilige en vertrouwde omgeving zorgen wij er voor dat jij je kunt voorbereiden op een professionele toekomst in binnen- of buitenland. Want werk genoeg voor goede vakmensen!

Veel mogelijkheden
Je kunt bij ons verschillende mbo-opleidingen volgen. Van Geo, data & design tot Groene Retail en van Hoefsmid tot Food & lifestyl; alles is mogelijk. Wil jij kennismaken? Meld je dan aan voor een meeloopmoment.